Barcelona

La Festa dels Súpers torna a batre rècords d'assistència amb gairebé 360.000 persones

La Festa dels Súpers torna a batre rècords. Al llarg d'aquest cap de setmana han passat per l'estadi Lluís Companys gairebé 360.000 persones que han assistit a actuacions, jocs i tota mena d'activitats. Un rècord que s'ha notat sobretot diumenge. Ha estat en el moment de l'actuació principal, Salvem la Lila, quan les grades i la platea que donaven a l'escenari estaven plenes de gom a gom. A banda de poder cantar les cancons del club i participar en les activitats programades, els nens també han pogut veure de prop els seus ídols.

Actualitzat

La Festa ha estat la més popular de les seves onze edicions. Fins i tot hi ha hagut espectadors que no han pogut accedir a l'espectacle principal i la Guàrdia Urbana ha hagut de tallar l'accés dels vehicles a l'estadi.

Durant la festa, que aquest any portava com a lema "Tots som súpers", els nens i nenes han pogut veure un gran nombre d'espectacles on han participat més de 600 artistes.

A més, durant les activitats han pogut saludar i fer-se fotografies amb els personatges del Club, com ara la Lila, en Fluski, l'Àlex, en Roc, en Pau, la Pati Pla i el Sr. Pla.

Aquesta edició s'ha celebrat un any després de la renovació del Club. Al llarg de dues jornades, els nens i nenes i els seus familiars han pogut veure, de les 10.00 a les 19.00, actuacions ben diverses.

Un dels moments de més interès ha estat el desenllaç de l'aventura del personatge de la Lila, salvada després que dissabte la va picar l'escorpí del Sr. Pla, i amb la col·laboració de tots els súpers, que han cantat la cançó del nou Super3 per ajudar a la seva salvació. El desenllaç d'aquesta aventura s'ha transmès en directe per TV3.

L'èxit de l'onzena edició de La Festa dels Súpers i el seu rècord històric de 360.000 assistents s'ha completat amb l'augment de nous socis del Club. Més de 15.000 nens i nenes han renovat la subscripció o s'han donat d'alta al llarg dels dos dies de la Festa.

Anar al contingut