El Prat de Llobregat

La Festa de l'Esplai diverteix amb jocs i tallers més de 15.000 persones

Més de 15.000 persones han participat en la 22a edició de la Festa de l'Esplai, una jornada dedicada als nens i joves i a les seves famílies. La trobada ha estat al Parc Nou del Prat de Llobregat i els assistents han pogut gaudir de més d'una cinquantena d'activitats vinculades als valors del compromís, la salut, la sostenibilitat, la creativitat i la convivència. Han completat la jornada diferents tallers i jocs, contes de diferents parts del món, grups d'animació infantil, música i rutes en bicicleta. I de pas, els pares també han aprofitat per conèixer les més de 250 activitats per als seus fills programades a l'estiu.

Actualitzat

La tradicional festa de l'educació en el temps lliure és el punt de partida de la campanya d'activitats d'estiu de l'Esplai, una de les més importants de Catalunya, en què s'ofereixen colònies, campaments, rutes i intercanvis per a nens i joves d'entre 3 i 25 anys.

La Fundació Catalana de l'Esplai integra un total de 110 centres, amb 13.500 nens i joves socis i 1.400 monitors, en la seva majoria voluntaris.

Anar al contingut