La saltadora de perxa Ielena Issinbàieva, tres medalles olímpiques, pot perdre's els Jocs de Rio (Reuters)
Atletisme

La Federació Russa d'Atletisme no recorrerà contra la sanció de l'IAAF

El manteniment del càstig depèn d'una comissió que avaluarà els passos de Rússia per acabar amb les pràctiques irregulars

Actualitzat

La Federació Russa d'Atletisme ha acceptat l'exclusió per dopatge imposada per la Associació Internacional d'Atletisme. L'atletisme rus ha comunicat la seva decisió al Consell de l'IAAF, que s'està celebrant a Mònaco. La Federació Russa ha acceptat la suspensió indefinida sense objectar-hi cap recurs.

El manteniment de la sanció dependrà d'una comissió independent que haurà de verificar que es prenen les mesures per acabar amb totes les pràctiques irregulars de dopatge, destrucció de proves i suborns. La Federació Russa espera que el mes de març, en un nou congrés de l'organisme, es revoqui la sanció i es permeti la delegació russa participar als Jocs de Rio de Janeiro.

El Consell de l'IAAF ha de servir també per respondre a les acusacions de tràfic d'influències que ha rebut el seu actual president, Sebastian Coe, al voltant de la concessió del Mundial del 2021 a Eugene (Estats Units).

 

Anar al contingut