Barcelona

La Federació prohibeix jugar l'equip de futbol Bada Bing fins que s'aclareixi l'agressió racista

La Federació Catalana de Futbol ha obert un expedient a l'equip de tercera Regional Bada Bing per l'agressió, suposadament racista, que van protagonitzar els seus jugadors el cap de setmana passat. A més, li han suspès tots els partits fins que no hi hagi una resolució definitiva i se n'aclareixin els fets. Segons ha pogut saber TV3, un dels quatre jugadors del Bada Bing presumptament implicat en les agressions és un dels condemnats pel crim de la Vila Olímpica, l'abril de l'any 2000.

Actualitzat
El jutge de menors va condemnar el jugador a vuit anys d'internament per l'assassinat, juntament amb sis persones més, d'un noi a la sortida d'una discoteca de la Vila Olímpica. El tribunal va qualificar el crim de salvatge i brutal.

Després d'haver examinat l'acte del partit i l'informe de l'observador, la Federació Catalana de Futbol ha decidit apartar cautelarment l'equip de la competició, i ha suspès quatre dels seus jugadors. Ara, els dos equips tenen dos dies per presentar-hi al·legacions. El Comitè de Competició les analitzarà i, després, continuarà amb la investigació.

Els fets van tenir lloc el 10 de gener, quan els dos equips jugaven un partit. L'expulsió d'un futbolista de Bada Bing va fer que diversos jugadors colpegessin els futbolistes de l'equip rival. Deu membres de Club Atlètic Rosario van ser atesos a l'hospital per ferides i traumatismes.
Anar al contingut