Luis Rubiales planteja un model exprés per donar per acabades les competicions no professionals
Luis Rubiales pot veure dificultat el seu projecte de play-off exprés per a la Segona B i la Tercera Divisió (EFE)
Futbol

La Federació Espanyola proposa una línia de finançament de 500 milions d'euros per als clubs amb problemes

Luis Rubiales, president de la Federació, s'ofereix a la Lliga per trobar una iniciativa que eviti els ERTO en el futbol professional

Actualitzat

El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha ofert a la Lliga la possibilitat d'una línia de finançament de fins a 500 milions d'euros per als clubs professionals de Primera i Segona que puguin tenir problemes econòmics davant la crisi del coronavirus, i ha anunciat una línia de subvenció de fins a quatre milions d'euros per al futbol no professional.

"Volem donar un cop de mà al futbol professional. Estem en disposició d'oferir a la Lliga seure per buscar un finançament per als clubs que puguin tenir algun problema. Hi haurà clubs que no rebran el 100% dels diners de la televisió, per això hem treballat en una línia d'almenys 500 milions d'euros per als que puguin tenir dificultats, i finançar el pagament ajornat en els pròxims 4, 5 o 6 anys."

Rubiales ha explicat que aquesta opció pot ser preferible a un ERTO en el cas del futbol professional. "Un ERTO a Primera i Segona té altres connotacions que a Segona B o Tercera perquè els salaris són més alts."

"Pensem que la Lliga pot buscar un crèdit sindicat amb els 3 o 4 bancs més importants del país. Posarem com a aval els drets dels clubs. Ja ho hem fet amb els clubs modestos. És una solució pràctica per al problema que estan passant ara mateix els clubs de Primera i Segona."
 

 

Anar al contingut