Barcelona

"La família nuclear és radioactiva"

La missa i l'acte convocats per entitats cristianes en favor de la família cristiana han provocat diverses reaccions de protesta. En el mateix acte provida hi ha hagut aldarulls abans de la missa quan un col·lectiu homosexual ha desplegat unes pancartes en favor de la llibertat. A més, a diversos punts de la ciutat s'han dut a terme concentracions per criticar el conservadorisme catòlic. Sota el lema "Aturem l'ofensiva ultracatòlica" o "La família nuclear és radioactiva", els manifestants han anat fins al Palau de Congressos on tenia lloc l'acte a favor de la família tradicional. Allà han cridat consignes contra l'homofòbia i a favor de l'avortament lliure i gratuït.

Actualitzat
Més de 80 associacions han participat en l'acte per reivindicar la família plural i en contra de la marxa cristiana. Des de la marxa han demanat que les institucions i els poders públics dediquin més atenció i més ajudes per als nous models familiars.

A les cotxeres Borrell s'ha fet un altre acte a favor de les famílies alternatives. L'actor Enric Majó ha llegit un manifest "Per totes les famílies en plural". Aquest acte ha estat organitzat per una cinquantena d'associacions i entitats que critiquen el model excloent d'un sector que titllen de minoritari.
Anar al contingut