Barcelona

La Factoria Escènica Internacional arrenca amb "L'agressor"

Fa unes setmanes que es va presentar a Barcelona la Factoria Escènica Internacional i ja han estrenat el seu primer muntatge. La Factoria és un espai de creació liderat per Carme Portaceli i alguns dels seus col·laboradors habituals, com la coreògrafa Marta Carrasco o el músic Dani Nel·lo. Per estrenar-se han escollit una obra que es titula "L'agressor", que tracta un tema tan delicat com l'abús sexual a menors.

Actualitzat
Les grades plenes a vessar de públic i una sala de la nau Ivanow de la Sagrera funcionant com a escenari teatral. Es feia per fi palpable el somni de la Factoria Escènica Internacional, un projecte que feia anys que la directora Carme Portaceli i un grup de col·laboradors tenien al cap.

I ha estat la mateixa Portaceli l'encarregada d'estrenar aquest nou espai amb un muntatge on, un cop més, el teatre és el vehicle per a la denúncia social. Ara posa el dit a la llaga en un tema greu com l'abús sexual a menors. En una aula plena de pupitres arrenca la història de dues infàncies truncades, una obra que aborda el problema de cara, amb tota la cruesa i brutalitat.

Carlota Olcina i Llorenç González són les dues víctimes; Manuel Dueso, Gabriela Flores i Lluïsa Castell, els abusadors. Un repartiment que ahir va aconseguir regirar estómacs i consciències; al final, també merescuts aplaudiments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut