Virginia Giuffre, en una entrevista a la BBC, acusa el príncep Andreu d'abusar d'ella en 3 ocasions (BBC)
Londres

La dona que acusa el príncep Andreu: "No és un cas de sexe sòrdid, és tràfic sexual"

Entrevistada a la BBC, la nord-americana Virginia Giuffre diu que quan tenia 17 anys Epstein la va obligar a tenir relacions sexuals amb Andreu

Actualitzat

Noves acusacions d'abusos sexuals per al príncep Andreu d'Anglaterra, el segon fill de la reina Elisabet II. Virginia Giuffre, una dona dels Estats Units, afirma que l'any 2001, quan tenia 17 anys, va ser forçada pel financer nord-americà Jeffrey Epstein, que recentment es va suïcidar a la presó, a mantenir relacions sexuals amb el príncep Andreu.

Virginia Giuffre ha demanat als britànics que li donin suport, i acusa el príncep Andreu de participar en el que considera un cas de tràfic sexual.

"Ell sap què va passar. Només un dels dos diu la veritat, i soc jo. Demano a la gent del Regne Unit que es posi al meu costat, que m'ajudi a lluitar, que no accepti que això està bé. Això no és un cas de sexe sòrdid, és un cas de tràfic sexual."

Giuffre ho ha explicat en una entrevista al programa "Panorama" de la BBC, en què ha donat detalls d'un viatge a Londres per trobar-se amb el príncep.

 

 

En l'entrevista, Giuffre recorda la seva trobada amb el príncep Andreu, i acusa Epstein i la nòvia d'aleshores i amiga del príncep, Ghishlane Maxwell, d'obligar-la a mantenir relacions sexuals amb els seus amics, inclòs el duc de York.

"Em va demanar per ballar, és el ballarí més espantós que he vist mai a la meva vida, vull dir que era horrible, i aquest noi em suava a sobre, suava per tot arreu, era molt  fastigós, però sabia que havia de mantenir-lo feliç perquè era el que esperaven Jeffrey (Epstein) i Ghislaine (Maxwell)."

Giuffre ha mostrat com a prova una fotografia on apareix amb el duc de York el març de 2001 i la nòvia de Jeffrey Epstein. 

Andreu fa uns dies ja es va veure forçat a dimitir de tots els actes públics en representació de la Corona, després de negar aquestes acusacions en una entrevista al programa "News Night" també a la BBC.

C

Després de la mort de Jeffrey Epstein, a la presó, on l'agost oficialment es va suïcidar a la seva cel·la, l'escàndol del magnat ha esquitxat el príncep Andreu.

 

 

El duc de York ha reconegut la seva amistat amb Epstein, que va ser condemnat el 2008 als EUA, on es va tancar el cas amb una pena menor i un acord secret amb la fiscalia. El juliol passat el van detenir acusat d'abusar sexualment de centenars de nenes
 

Citació com a testimoni del cas Epstein

Epstein estava pendent de judici per aquest fets quan va ser trobat mort  a la cel·la. Per això l'advocat de les víctimes, David Boies, ha declarat que "volen obligar" el príncep Andreu a compareixer com a testimoni en el procés, que continua obert als Estats Units.

"El príncep podria tenir informació important sobre el tràfic de sexe. Una de les coses que hem intentat és entrevistar el príncep Andreu i intentar obtenir quina és la seva explicació. Era un visitant freqüent. S'hauria de sotmetre a una entrevista. Haurien de parlar-ne."

El príncep ha dit que no va presenciar ni sospitar cap comportament sospitós durant les visites a les cases d'Epstein.
 

 


Jeffrey Epstein va aparèixer mort a la seva cel·la, el 10 d'agost

 

ARXIVAT A:
MonarquiaAssetjament sexual Violència masclista
Anar al contingut