Part de l'estructura va caure a la piscina (Twitter/@Europe3330)

La discoteca Ushuaïa d'Eivissa, desallotjada per precaució pels forts vents

Part de la decoració va caure a la piscina i es van desallotjar milers de persones que eren a l'establiment

Després de la tragèdia deI Medusa Festival, a Cullera, a la Ribera Baixa, en què va morir un noi en caure l'escenari pel fort vent, els responsables de la discoteca Ushuaïa, a Sant Josep, a Eivissa, han decidit, per precaució, evacuar aquesta nit de dissabte l'establiment per les fortes ratxes de vent que bufaven.

Hi havia perill que es pogués desprendre l'estructura de l'escenari, i una part de la decoració va caure a la piscina. En aquell moment, al local hi havia milers de persones, que van anat sortint de la discoteca sense incidències rellevants. No hi ha hagut ferits.


Alguns dels usuaris han demanat a les xarxes socials com podien recuperar els diners de les entrades i l'establiment els ha contestat que cal s'han de posar en contacte amb l'empresa que els va vendre les entrades.

Les Balears van patir ahir els efectes del pic de calor, que va assolir temperatures màximes mai registrades abans. A Formentera es van arribar als 44,5 ºC, la xifra més alta de la història de l'arxipèlag. La calor va anar acompanyada també de forts vents.

ARXIVAT A:
Illes BalearsMeteorologia
Anar al contingut