Itàlia

La discoteca on van morir 6 persones va vendre 530 entrades per sobre de l'aforament

Redacció Actualitzat
TEMA:
Itàlia

Les autoritats italianes asseguren que s'investigarà a fons què va provocar la tragèdia a la discoteca de Corinaldo, on la nit de divendres a dissabte van morir sis persones i més d'un centenar van quedar ferides a causa d'una allau humana.

La fiscalia ja parla d'aforament descontrolat. S'havien venut 1.400 entrades i el local només pot admetre un màxim de 870 persones.

Les víctimes són cinc menors d'edat i una dona d'uns 40 anys que havia acompanyat la seva filla a la discoteca, on actuava el raper italià Sfera Ebbasta. També hi ha un centenar de ferits, set de pronòstic molt greu.

 

Segons han explicat alguns testimonis de la tragèdia, a dins del local es va sentir una forta pudor àcida, que va fer que els assistents correguessin fins a les sortides d'emergència.

Segons la policia, en un dels laterals exteriors de la discoteca, una barana va cedir per l'aglomeració i desenes de persones es van precipitar al buit. Els responsables de la investigació han confirmat que totes les morts es van produir a l'exterior del local.

La hipòtesi que algú ruixés amb gas pebre els assistents al concert cada cop té més força. La policia italiana ha trobat un esprai que podria ser el que va provocar l'estampida dins el local.

 

L'any 2012, a Madrid van morir cinc noies d'entre 17 i 20 en una allau humana en una multitudinària festa de Halloween al recinte Madrid Arena. En aquella ocasió també s'havien venut moltes més entrades de les permeses.

ARXIVAT A:
Itàlia
Anar al contingut