Annabel Marcos, l'exdirectora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, destituïda per aplicació del 155
Annabel Marcos, l'exdirectora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, destituïda per aplicació del 155

La directora de l'escola de Mossos destituïda nega haver portat urnes l'1-O

Annabel Marcos diu que només donarà explicacions davant d'instàncies judicials

Actualitzat

La directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya destituïda per aplicació del 155, Annabel Marcos, ha trencat el seu silenci després que el Consell de Ministres de divendres la va cessar per suposadament transportar urnes de l'1 d'octubre.

Marcos, que es considera víctima del 155, ho ha negat i ha assegurat que només donarà explicacions davant d'instàncies judicials ja que dona per fet que s'obrirà un procediment contra ella. Marcos ha explicat en roda de premsa que el Ministeri de l'Interior va al·ludir a la falta de confiança per cessar-la la setmana passada.

"Les explicacions vindran per via judicial, que suposo que serà la via amb què em manifestaran el perquè. En el seu moment el secretari tècnic el que em diu és que arran de la notícia hi ha una manca de confiança en la meva persona per part del ministre Zoido, a la qual cosa no tinc res més a al·legar."

Des de la seu del PDeCAT de Tortosa, l'exdirectora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha lamentat que s'assabentés de la notícia per la premsa i que no li preguntessin si era certa:

"No em pregunten ni es valora en cap moment si la notícia és certa o no."

 

Marcos estudiarà mesures legals contra el mitjà

Marcos també estudiarà la possibilitat d'accions legals contra el mitjà de comunicació que va filtrar la informació, el diari digital El Español.

Aquest dimarts el BOE i el DOGC faran oficial el cessament d'Annabel Marcos com a directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, una decisió que es va aprovar divendres però que es va donar a conèixer a la premsa dies abans arran de la notícia que acusava Marcos de portar una urna l'1 d'octubre.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Referèndum 1-O
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut