Marta Pascal i David Bonvehí, coordinadora i responsable d'Organització del PDeCAT (ACN)
Marta Pascal i David Bonvehí, coordinadora i responsable d'Organització del PDeCAT (ACN)

La direcció del PDeCAT desmenteix els rumors: "Ni una fissura"

RedaccióActualitzat

La cúpula del Partit Demòcrata Europeu Català surt al pas de les crítiques. La coordinadora i el responsable d'Organització, Marta Pascal i David Bonvehí, han enviat una carta conjunta on asseguren que fan costat al president.

Pascal i Bonvehí planten cara als dubtes sense embuts:

"Sabem que alguns volen aprofitar les mentides de sempre per debilitar el nostre espai polític i per fer creure a tothom que ara que és l'hora de la veritat tenim dubtes."

En la carta asseguren, però, que aquestes informacions, que qualifiquen de calúmnies, no són certes:

"Us demanem que més que mai estiguem al costat del president i defensem amb orgull el nostre partit. No feu cas de rumors ni de mentides. Ni una fissura. Tots a l'una. Responsabilitat de país i de partit. Més que mai."

Les crítiques asseguren que el partit va maniobrar per suspendre la declaració d'independència. Pascal i Bonvehí expliquen, però, que el president "va atendre les peticions que li venien d'Europa i va apostar pel diàleg sense moure's ni un centímetre del seu compromís de fer de Catalunya un estat independent". Diuen que ara com a partit han d'estar al seu costat: "ara no li podem fallar".

Pel que fa al que pugui passar dilluns, la direcció del partit només avança que és potestat del president i que li faran costat.

La carta acaba amb una frase: "Tenim la llibertat a tocar, siguem-ne dignes!".

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut