La mà de la diputada cupaire Maria Sirvent després de rebre l'impacte d'una bala de "foam" (ACN)
La mà de la diputada cupaire Maria Sirvent després de rebre l'impacte d'una bala de "foam" (ACN)

La diputada Maria Sirvent (CUP), ferida per bala de foam en les càrregues de Terrassa

Actualitzat

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent ha rebut l'impacte d'una bala de foam durant les càrregues policials d'aquest dijous al vespre a Terrassa, en les quals hi ha hagut almenys una quinzena de ferits.

 

 

Segons ha explicat la formació anticapitalista, Sirvent estava atenent una menor estesa a terra després d'haver rebut un cop al cap quan ha rebut l'impacte del projectil.

 

 

Durant l'operatiu policial en resposta a la concentració antifeixista de la Diada de la Constitució a Terrassa, els Mossos d'Esquadra han llançat projectils de foam en resposta als manifestants:

 

 

La diputada ha acudit a les urgències d'un centre mèdic, juntament "amb molta altra gent de Terrassa que ha resultat ferida per l'actuació policial", segons ha explicat la CUP. Segons ha difós el partit a la xarxa, a Sirvent se li ha inflat la mà, on té un hematoma:

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana denuncia el que considera una "actuació desproporcionada" dels Mossos. En un missatge a Twitter, l'organització independentista denuncia els impactes rebuts per Sirvent i també pel secretari de la territorial de Terrassa de l'ANC, Pep Tomàs:

 

 

 

ARXIVAT A:
CUPConstitució espanyolaAntifeixisme
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut