Pelayo Roces, diputat popular regional, anuncia també la seva baixa del PP asturià. (Foto: EFE)
Pelayo Roces, diputat popular regional, anuncia també la seva baixa del PP asturià. (Foto: EFE)
Madrid

La dimissió del popular Álvarez-Cascos provoca més baixes al PP asturià

L'anunci de Francisco Álvarez-Cascos, aquest diumenge, que es donava de baixa del PP, del qual va arribar a ser-ne secretari general amb José María Aznar de president, ja ha provocat altres dimissions a les files del PP asturià. Cascos va informar que es disposa a formalitzar un nou partit per concórrer com a candidat a la presidència de la comunitat autònoma. Segons el PSOE, aquesta baixa repercutirà en les eleccions autonòmiques del mes de maig.

Actualitzat
La sortida de Francisco Álvarez-Cascos del PP ha provocat un seguit de dimissions dins el PP d'Astúries. Un diputat regional del partit, Pelayo Roces, afí a Álvarez-Cascos, té previst formalitzar la seva renúncia com a parlamentari. Altres polítics asturians ja han anunciat que també podrien deixar les files populars.

El vicesecretari de política autonòmica del PP, Javier Arenas, no ha volgut polemitzar sobre la baixa de Cascos, tot i lamentar-la. Arenas s'ha mostrat convençut que la seva formació "guanyarà a Astúries" amb la seva candidata Isabel Pérez-Espinosa. Altres veus populars consideren que la baixa de Cascos els perjudicarà a les pròximes cites electorals.

Francisco Álvarez-Cascos va anunciar aquest diumenge que es donava de baixa del PP, del qual va arribar a ser-ne secretari general amb José María Aznar de president, i que es disposa a formalitzar un nou partit per concórrer com a candidat a la presidència de la comunitat autònoma.

Des del PSOE creuen que la renúncia de Cascos passarà factura al PP a les autonòmiques del maig.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut