Barcelona

La Diagonal, tallada 23 hores per netejar la cera de la concentració per Sànchez i Cuixart

Els operaris continuen treballant als laterals per retirar la cera de la concentració per Sànchez i Cuixart. El tall ha provocat problemes de circulació

RedaccióActualitzat

L'Avinguda Diagonal de Barcelona va recuperant la normalitat l'endemà de la concentració de milers de persones amb espelmes per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

A les set de la tarda ha quedat obert al trànsit el tronc central de la via, en els dos sentits de la marxa. 

 

 

Passades les sis de la tarda s'ha reobert al trànsit la cruïlla de l'avinguda amb el Passeig de Gràcia, segons ha informat la Guàrdia Urbana. 

 

 

A quarts de sis de la tarda s'ha reobert del tot la circulació en sentit Llobregat. I una estona abans, passades les cinc, han quedat obertes totes les vies transversals. 

 

 

Els equips de neteja han estat treballant des d'ahir al vespre per treure la cera que ha quedat a la calçada, entre la Diagonal i la plaça de Francesc Macià. 

El tall ha provocat problemes de trànsit a la ciutat durant l'hora punta, ja que el tall ha congestionat les vies alternatives i adjacents.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha aconsellat consultar el mapa de les incidències de trànsit per informar-se de les millors vies alternatives de circulació.

Al migdia s'ha pogut obrir el tranm central entre Francesc Macià i Casanovas.

 

 

Línies d'autobús afectades

El tall de l'avinguda ha afectat diverses línies d'autobús que són troncals a la ciutat. Així està afectat el recorregut de les línies 6, 7, 33, 34 i H-8.

Altres línies afectades en només un sentit son la línia 27 i la 32.

Les parades amb panells informatius remeten a les parades alternatives de les línies afectades.

Les vies alternatives per aquestes línies son el carrer Mallorca, en direcció Llobregat, i el carrer València, en direcció Besòs.

Degut aquestes alteracions la circulació  en aquest dos carrers és força congestionada.

Neteja lenta

La dificultat per treure la cera del paviment fa lentes les tasques de neteja.

 

Cal anar amb compte amb les restes de cera al paviment perquè pot provocar relliscades i accidents.

Òmnium lamenta els problemes

Òmnium Cultural ha lamentat els problemes de mobilitat que ha causat la cera de les espelmes per la concentració en suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i es posa a disposició de l'ajuntament:

 

El PPC demana que ANC i Òmnium pagui la neteja

Per la seva banda, el president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat dimissions i ha preguntat qui pagarà la neteja de la cera que va deixar la manifestació convocada per ANC i Òmnium Cultural a l'avinguda de la Diagonal. "Va donar Colau permís exprés per a la manifestació d'ahir que avui talla la Diagonal? Ningú va advertir de riscos? Qui dimitirà? Qui paga la neteja?" demana a través d'una piulada en el seu compte de twitter.

 

"Prou ja de consentir tot per ser independentista, senyora Colau!", ha conclòs.

 

ARXIVAT A:
IndependènciaProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut