Intent de 3 de 9 sense folre de la Joves
Intent de 3 de 9 sense folre de la Joves
Valls

La diada de Santa Úrsula es queda a les portes de mostrar castells inèdits

RedaccióActualitzat

Hi ha castells que les grans colles tenen a l'horitzó, però que no passen d'una aspiració. La diada de Santa Úrsula ha mostrat aquest diumenge el potencial d'aquestes noves contruccions, però sense acabar de fer-les realitat.

En l'últim cara a cara de la temporada de la Joves i la Vella de Valls, les dues colles han demostrat a la plaça del Blat que estan en forma i que tenen fites inèdites a tocar: el 3 de 9 net i el 2 de 9 sense manilles.

 

Notícia relacionada: Els tres castells que fan sospirar les grans colles

 

La diada de Santa Úrsula d'enguany serà recordada pels dos 4 de 9 sense folre descarregats, però també pels múltiples intents de les dues colles vallenques

La Joves aspira al 3 de 9 sense folre

La Joves ha començat forta descarregant el 4 de 9 sense folre en primera ronda; un castell que va estrenar fa una setmana al Vendrell i que també van aconseguir descarregar.

En segona ronda, la diada ha començat a anar de mal borràs. La Joves ha intentat el 2 de 8 sense folre, un castell que dominaven en l'inici de la temporada, però que aquestes últimes dates està posant dificultats. L'han aconseguit carregar, però els ha caigut quan en baixava la canalla.

En tercera ronda han intentat un dels seus objectius: l'inèdit 3 de 9 sense folre. Han fet un intent desmuntat  i en el segon intent els ha caigut.

 

 

La Joves ha completat una diada accidentada amb el pilar de 6, dos pilars de 5 i un pilar de 5 al balcó.

La Vella té el 2 de 9 sense manilles a tocar

La Vella s'ha presentat al duel amb un 4 de 9 sense folre en primer ronda. L'han tornat a descarregar, per quart cop aquesta temporada.

I la seva gran estrella ha arribat en segona ronda: el 2 de 9 sense manilles. Un castell que només han aconseguit carregar, per tres vegades, els Castellers de Vilafranca. La Vella ho ha tingut a tocar; han aconseguit posar l'acotxadora, però l'estructura s'ha trencat.

En tercera ronda també han desmuntat un intent de 3 de 10 amb folre i manilles. Després han intentat el 3 de 9 sense folre. Finalment han descarregat el 3 de 9 amb folre, el pilar de 6, dos pilars de cinc i el pilar de 5 al balcó.

Clam per la llibertat dels presos

Abans de l'inici de la diada, a la plaça del Blat, tradicionalment dividida per una rivalitat històrica, s'han unit per reclamar la llibertat dels independentistes presos i exiliats i a favor de la república.


A la plaça s'ha desplegat una gran bandera estelada.

 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut