La derrota del Barça davant del València (2-3) li podria costar el liderat

El Barça perd amb el València al Camp Nou (2-3) tot i avançar-se ben aviat al marcador. El conjunt dirigit per Juan Antonio Pizzi ha anat de menys a més i ha aconseguit empatar abans del descans i posar-se per davant del marcador, just després de l'inici de la segona part. Messi de penal ha empatat, però nombrosos errors en defensa han tornat a passar factura als blaugranes.

El Barça perd amb el València al Camp Nou (2-3) tot i avançar-se ben aviat al marcador. El conjunt dirigit per Juan Antonio Pizzi ha anat de menys a més i ha aconseguit empatar abans del descans i posar-se per davant del marcador, just després de l'inici de la segona part. Messi ha empatat de penal, però nombrosos errors en defensa han tornat a passar factura als blaugranes, que han rebut el tercer de les botes de Paco Alcácer. Sense Jordi Alba expulsat en els últims minuts, l'equip del Tata Martino ha encaixat la segona derrota de la temporada, que li pot costar el liderat.

Abans de l'inici del partit, s'ha recordat Luís Aragonés amb uns segons de silenci. En només quatre minuts, el Barça ha creat la primera ocasió de perill, que s'ha iniciat amb Alexis i ha acabat precisament amb l'àrbitre assenyalant fora de joc del xilè. Dos minuts més tard, una jugada d'esquerra a dreta ha comptat amb una centrada-xut de Messi que Alexis, tot i haver-la rematat molt escorada, ha transformat en el primer gol. Alves ha disposat de tres ocasions consecutives, però ha topat amb el pal, amb Diego Alves, i ha xutat massa passat. En només vint-i-dos minuts, els blaugranes ja tenien el domini total del partit, però no podien relaxar-se. Una entrada de Barragán a Mascherano ha obligat el blaugrana a retirar-se del terreny de joc momentàniament. Amb el central un altre cop sobre la gespa, al minut 37, el València ha disposat de l'ocasió més clara fins aleshores. Valdés ha sortit malament i Parejo, tot i tenir la porteria buida, ha rematat fora. El mateix jugador, minuts després, no ha perdonat i a partir d'una pilota dividida ha combinat amb Feghouli per acabar superant ell mateix Valdés. L'empat arribava abans del descans i just després de l'inici de la segona part, el València ha avisat i ha acabat capgirant el marcador. Un contraatac per la dreta ha acabat amb una rematada de cap de Piatti, que abans havia superat Alves, i que Valdés no ha pogut atrapar.

Minuts més tard, l'àrbitre ha assenyalat penal per mans de Ricardo Costa, en una acció totalment involuntària. Messi, al 53, ha transformat la pena màxima amb un xut ajustat al travesser. El Barça ha cedit la intensitat al València i s'ha traduït amb el tercer gol del conjunt dirigit per Juan Antonio Pizzi. Els blaugranes, errats en defensa i amb un Valdés poc inspirat, han cedit en safata el gol a Paco Alcácer, que ha rematat a plaer al fons de la xarxa. El partit s'ha complicat encara més per al conjunt de Martino quan al minut 77, Jordi Alba, per una obstrucció a Feghouli, ha vist la segona targeta groga i ha marxat expulsat del terreny de joc. Amb 10 homes, el Barça ha pogut empatar a través d'un xut creuat de Messi que ha sortit fora per poc. Els homes del Tata Martino, però, no han estat capaços ni d'empatar i han encaixat la segona derrota de la temporada, que els pot costar el liderat.