La defensa del CAI de Saragossa dóna un bany de realisme a La Bruixa d'Or (89 - 52)

El CAI Saragossa ha guanyat molt clarament La Bruixa d'Or, 89 a 52, gràcies a una bona defensa que ha deixat pràcticament inèdits els homes clau dels manresans. Els de Borja Comenge només han estat capaços d'anotar 17 punts entre el segon i el tercer quart.

El CAI Saragossa ha guanyat molt clarament La Bruixa d'Or,  89 a 52, gràcies a una bona defensa que ha deixat pràcticament inèdits els homes clau dels manresans. Els de Borja Comenge només han estat capaços d'anotar 17 punts entre el segon i el tercer quart. El domini local en el rebot ha estat aclaparador (44 a 25).

El pivot del CAI Saragossa Giorgi Shermadini ha començat fent molt de mal dins la zona de La Bruixa d'Or, carregant amb dues faltes Oliver Arteaga. Els manresans es mantenien dintre del partit gràcies a dos triples. Però l'aparició de l'escorta local Stefansson ha trencat l'equilibri i ha donat 6 punts d'avantatge als seus, 18 a 12. Els aragonessos es trobaven molt còmodes en atac, anotant amb molta facilitat. Borja Comenge ha demanat un temps mort per variar la dinàmica, però no ho ha aconseguit. Al final del primer quart el marcador era de 30 a 19.

Els del Bages no han aprofitat un mal començament ofensiu del CAI en el segon quart per retallar diferències. I a més Arteaga ha comès la seva tercera falta personal, deixant més curta la rotació de pivots manresans. Joseph Jones, molt actiu en el rebot en atac, ha agafat el relleu de Shermadini. Si en el primer quart els aragonessos han dominat gràcies al seu encert encistellador, en el segon ho han fet amb la seva defensa. Al final d'aquest període el partit ja estava trencat, amb una diferència de 20 punts favorable als locals, 48 - 29.

El descans no ha servit perquè La Bruixa d'Or trobés la manera de superar la bona defensa del CAI. Els manresans, sense cap referent en atac, nomès han anotat 7 punts en el tercer quart. Per sort pels de Borja Comenge, els seu rival ha baixat el seu encert, evitant que les diferències fossin encara més grans. Al final de tercer quart, 69-36, un resultat que feia absolutament innecessari un últim període en què els dos equips s'han dedicat a deixar passar els minuts tot esperant el xiulet final.