El jutge del Suprem Pablo Llarena
El jutge del Suprem Pablo Llarena

La defensa de Sànchez diu que Llarena no els permet recórrer a temps a Estrasburg

RedaccióActualitzat

La defensa de Jordi Sànchez no té temps material de demanar mesures cautelars al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg perquè el diputat empresonat a Estremera pugui assistir al ple d'investidura de dilluns al Parlament.

A les quatre de la tarda ha acabat l'horari del tribunal per presentar qualsevol requeriment o demanda que s'ha de fer o bé de manera presencial o a través de correu certificat.

Tot i que la decisió del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena de mantenir Sànchez a la presó i no permetre-li anar al ple d'investidura s'ha sabut cap a les dues del migdia, la defensa explica que la resolució dels Suprem no se'ls ha notificat fins a les 16.35, fora del termini per recórrer a Estrasburg.

 

Notícies relacionades: El cas Yoldi com a mirall: "A mi em donaven garanties i ara es dediquen a reprimir"

 

La defensa del número dos de Junts per Catalunya considera que no és casual l'hora i el dia que s'ha fet pública la resolució del jutge del Suprem Pablo Llarena en la qual denega el permís penitenciari perquè Sànchez pugui desplaçar-se fins a l'hemicicle.

Ara, podran recórrer la decisió dilluns a les 9 del matí, just una hora abans que comenci el ple d'investidura previst i que no ha estat desconvocat.

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestiduraGovern empresonatRebel·lió
Anar al contingut