La darrera temporada de "Joc de trons" s'estrenarà la primera meitat del 2019

6 capítols de més de 80 minuts tancaran la sèrie basada ens els llibres de "Cançó de gel i foc", de George R. R. Martin

RedaccióActualitzat

La setena i penúltima temporada de la sèrie més guardonada de la història de la televisió es va estrenar el 17 de juliol del 2017. Després d'un 2018 que es fa etern pels fan de la sèrie, HBO ha anunciat que la darrera temporada es podrà veure a la primera meitat del 2019. 

Ho va anunciar Casey Bloys, president de programació de la HBO durant les jornades de premsa d l'Associació de crítics de televisió el passat 25 de juliol. 

L'agost del 2016 van assegurar que aquest estiu s'estrenaria la darrera temporada d'una de les sèries més cara de la televisió però les complicacions en el rodatge i la fase de postproducció està sent més llarga del que estava previst i no serà fins el 2019 que arribaren els darrers 6 capítols de la sèrie. La temporada amb menys capítols però tots duraran més 80 minuts. 

 

Seran els darrers 6 capítols de la última entrega de la sèrie, basada en els llibres de "Cançó de gel i foc", de George R. R. Martin. En aquesta nova entrega la trama principal serà l'enfrontament amb els "caminants blancs" i segurament sabrem qui ocuparà definitivament el Tron de ferro. 

 

Els creadors de la sèrie David Benioff i D.B. Weiss hauran de superar les produccions de les batalles d'anteriors temporades com " la batalla d'aiguesnegres" o "la batalla dels bastards", considerat per molts un dels millors capítols, i amb un alt cots de producció ( 500 extres, 70 cavalls i 25 dies de rodatge). Segons alguns mitjans especialitzats aquesta darrera temporada tindrà una batalla que ha necessitat 55 dies de gravació, s'especula que sigui la batalla final. 

Fi de rodatge

El rodatge va començar el passat octubre i va acabar a finals de juny. Alguns dels actors protagonistes han compartit a la xarxa el que ha significat el seu personatge per ells. 

Emilia Clarke, que interpreta Khaleesi, la mare dels dracs, es va acomiadant agraint a la sèrie aquest viatge que "m'ha donat la vida que mai hagués pogut somiar"

 

Les germanes Stark també s'han acomiadat de la sèrie i en aquesta ocasió ho han fet amb tatuatges. Sophie Turner s'ha tatuat el logotip de la família Stark al braç amb la inscripció "la manada sobreviu" cosa que ha provocat moltes especulacions entre els seguidors.

 

 

Maisie Williams interpreta Arya, l'altra germana Stark i aquesta setmana ha mostrat el seu tatuatge, aquest cop en el clatell, la frase "No One" molt simbòlica en el seu personatge. El darrer dia que va rodar com a Arya Stark va fer pública una fotografia que també ha despertat moltes especulacions. " Adéu Belfast, Adéu Arya, Adéu a "Joc de Trons". L'aventura de l'última dona en peu". 

 

Nominada a 22 candidatures a la 70 edició dels premis Emmy que se celebra a Los Angeles el 17 de setembre. La sèrie ja ha estat guardonada amb 38 d'aquests premis sent la sèrie més guardonada en la història de la televisió

 

 

Spin-off

La cadena nord-americana HBO ha confirmat que aquesta tardor començarà el rodatge d'un "Spin-off" de la sèrie que explicaria l'origen de la història milers d'anys abans. 

 

Anar al contingut