Pla curt un moment de l'espectacle 'Give me protein' de Kernel Dance Theatre a FiraTàrrega 2019, el 7 de setembre de 2019. (Horitzont…
Pla curt un moment de l'espectacle 'Give me protein' de Kernel Dance Theatre a FiraTàrrega 2019, el 7 de setembre de 2019. (Horitzontal)

La dansa i el circ omplen les places a la multitudinària tarda de dissabte de FiraTàrrega 2019

Actualitzat

ACN Tàrrega.-La dansa de la companyia barcelonina Kernel Dance Theatre i les acrobàcies d'Uparte han estat dos dels espectacles que més públic han congregat a la multitudinària jornada de dissabte a la tarda de FiraTàrrega. Amb el títol 'Give me protein', Kernel Dance Theatre ha presentat la seva coreografia en la qual reflexiona al voltant dels estereotips de la imatge. Per la seva banda, la companyia Uparte ha presentat 'Áureo', un espectacle de circ ple d'humor i d'acrobàcies que ha desafiat la llei de la gravetat.

La plaça Major de Tàrrega s'ha convertit en un gimnàs amb l'espectacle 'Give me protein' de Kernel Dance Theatre. Aquesta proposta de dansa i arts del moviment tracta la pèrdua de comunicació i de sensibilitat humana i reflexiona sobre els estereotips del gimnàs, l'obsessió per la imatge i la idealització de l'estètica, així com l'esclavització del cos. Unes reflexions que al final de l'obra s'han escenificat agafant pots de proteïna i llençant la pols que contenien, en referència a la mort.Una de les propostes més multitudinàries ha estat la d''Áureo', de la companyia de circ Uparte. Les acrobàcies i els malabars han seduït el públic que, aplegat a la Plaça de les Nacions Sense Estat, s'ha desfet en aplaudiments en diverses ocasions. La proposta d'Uparte ha desafiat la gravetat i ha generat tensió en una combinació de disciplines, escenografia i humor.

Anar al contingut