El document de la CUP
El document de la CUP
Barcelona

La CUP publica un document amb les bases per a un possible acord

Revela 39 mesures per millorar immediatament les condicions de vida dels catalans i 14 per aturar processos de privatització

RedaccióActualitzat
La CUP ha fet públic un document amb les bases per a un possible acord. Ha estat aquest dijous, després del segon debat de la sessió d'investidura, en què va tornar a votar "no" a Mas.

Al document, titulat "Fil a l'agulla", s'hi explica quin és el seu punt de partida en la nova ronda de negociacions. Revela 39 mesures per millorar immediatament les condicions de vida dels catalans i 14 per aturar processos de privatització. Tot plegat, ja s'ha dit al Parlament.

Sobre la investidura, insisteixen en el mateix: que el president ha de ser una persona de consens, no lligada a l'autonomisme i al cicle anterior de retallades, ni provinent d'un partit amb casos de corrupció oberts, uns argument que Antonio Baños va reiterar al ".CAT" de TV3.

Tot i que les 50 pàgines es van fer públiques aquest dijous, el document està firmat el dia 9, el dia de la primera sessió d'investidura.


 
 
Anar al contingut