Barcelona

La CUP donarà suport a qualsevol majoria que defensi la ruptura immediata amb l'Estat

RedaccióActualitzat

El cap de llista de la CUP per a les eleccions del 27 de setembre, Antonio Baños, ha obert la porta amb condicions a un tripartit d'esquerres. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Baños ha assegurat que Catalunya Sí que es Pot seran "benvinguts" sempre que deixin clar que estan a favor d'un "procés de ruptura amb l'estat espanyol. Si la coalició d'ICV i Podem el que volen és una majoria per tenir un altre president autonòmic, encara que sigui d'esquerrres, aquest no és ni el nostre escenari ni el nostre interès".  

D'altra banda, Baños ha reconegut que tem que és Convergència Democràtica qui governa la llista de Junts pel Sí i, en aquest sentit, ha demanat a Raül Romeva que defineixi quina serà la seva posició un cop celebrades les eleccions.  

"Jo crec que cal aquest aclariment. En Romeva ens ha de dir si ell es postula o no a ser president de la Generalitat perquè més enllà dels tuits que han sortit nosaltres voldríem una declaració més ferma." 

El cap de llista de la CUP ha afegit que si algú baixa del tren independentista davant les amenaces de l'estat espanyol cometrà un error.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut