Barcelona

La CUP convoca les seves bases el 29 de novembre per a una trobada informativa

L'objectiu és informar de l'estat de les negociacions abans de l'inici d'una campanya electoral, moment en què consideren que ja hi hauria d'haver acord

RedaccióActualitzat
Enmig del segon debat de la sessió d'investidura, la CUP ha convocat les seves bases el 29 de novembre a una trobada que qualifiquen d'informativa. Segons la formació, l'objectiu és informar de l'estat de les negociacions abans de l'inici d'una campanya electoral, moment en què consideren que ja hi hauria d'haver acord.

La CUP, que assegura que no es tracta d'una assemblea perquè no està previst que s'hi faci la cap votació, vol explicar a les seves bases els ets i uts de les negociacions amb Junts pel Sí, incloses les "intoxicacions" que consideren que hi ha hagut.

La formació anticapitalista afegeix que no es convocarà cap assemblea fins que el grup negociador consideri que hi ha una oferta significativa per sotmetre a votació.

El líder de la CUP, Antonio Baños, ha defensat en la seva intervenció al debat d'investidura un "no tranquil", però ha afegit que valoren les noves propostes de JxSí, especialment l'oferta de Mas de sotmetre's a una qüestió de confiança d'aquí a deu mesos.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut