Vidal Aragonés diputat per la CUP entrevistat a la XAL
Vidal Aragonés diputat per la CUP entrevistat a la XAL

La CUP: "Si algú es pensa que pot fer-se enrere en un acord, que es prepari"

El diputat Vidal Aragonés avisa que poden perillar els quatre vots cupaires i que el suport a Puigdemont "segurament" no es mantindria amb un altre candidat de JxCat

Actualitzat

El diputat cupaire Vidal Aragonés ha llançat una advertència a qui trenqui l'acord que gairebé s'havia assolit dimarts, quan el president del Parlament, Roger Torrent, va anunciar la suspensió del ple d'investidura sense previ avís. Si no es respecta l'acord, la CUP podria retirar el suport en la investidura.

"Si algú es pensa que quan té un acord amb la CUP es pot fer marxa enrere, que es prepari. Que es prepari per a una campanya de denúncia al carrer, per veure que no tindrà els 4 vots de la CUP."

En una entrevista aquest dijous a la XAL, Aragonés ha insistit que l'acord estava a punt de ser firmat i que quan es diu "que sí és que sí". Aragonés ha emplaçat a tornar a la negociació trilateral amb ERC i JxCat amb "voluntat decidida".

El punt de partida de la negociació seria on es van aturar "uns bons acords" en l'eix social. També ha rebutjat fixar la data de la investidura com a "línia vermella" per reprendre les converses

A l'espera de quina seria la posició de les bases, també ha advertit, però, que la postura de "no oposició contundent" que els cupaires han mantingut amb Carles Puigdemont "segurament" no es mantindria amb un altre candidat de JxCat a la investidura.

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestidura
Anar al contingut