Futbol

La crisi institucional del Girona provoca la marxa d'Oriol Alsina, que tornarà al Llagostera

Una de les primeres conseqüències que comportarà la crisi institucional del Girona i la marxa de cinc integrants del consell d'administració serà l'adéu d'Oriol Alsina com a director esportiu. Tan sols una setmana després d'anunciar que deixava el Llagostera per dedicar-se exclusivament al Girona, Alsina farà el camí invers.

Actualitzat

Una de les primeres conseqüències que comportarà la crisi institucional del Girona i la marxa de cinc integrants del consell d'administració serà l'adéu d'Oriol Alsina com a director esportiu. Tan sols una setmana després d'anunciar que deixava el Llagostera per dedicar-se exclusivament al Girona, Alsina farà el camí invers.

El Girona Futbol Club està immers, ara mateix, en una crisi institucional que n'afecta de ple el projecte esportiu. En la reunió d'aquest dilluns, cinc integrants del consell d'administració l'han abandonat, tres dels quals són persones de confiança del president, Francesc Rebled.

Rebled, però, ha decidit continuar per responsabilitat davant la situació del club, que encara està en concurs de creditors. Segons fonts consultades per TV3, les constants discrepàncies amb el màxim accionista, Josep Delgado, que acumula una gran part del poder de decisió, serien a la base del fet que la majoria marxés en bloc. També és cert, però, que no hi havia unanimitat al consell al voltant del suport de l'Ajuntament de Girona perquè el Llagostera jugués a Montilivi.

Per aquest dimarts al migdia està prevista una roda de premsa en què pot quedar més aclarida la situació actual. S'hi farà públic que Oriol Alsina deixa la direcció esportiva del club, tot i haver confirmat la seva continuïtat fa pocs dies. Alsina se'n tornarà al Llagostera, molt probablement al costat d'Òscar Álvarez, a qui havia nomenat secretari tècnic, i dels tres consellers de confiança de Rebled.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut