Estats Units

La crisi afavoreix Obama, que avantatja McCain en nou punts

La crisi financera als Estats Units està influint en la campanya electoral i, de moment, sembla que els electors confien més en les receptes de Barak Obama per fer front a l'actual situació econòmica. Almenys així es desprèn de l'últim sondeig electoral, fet pel "Washington Post" i la cadena de televisió ABC. El 52% dels enquestats votarien Obama contra el 43% que ho farien per John McCain. Nou punts de diferència a favor del candidat demòcrata.

Actualitzat
Qui ha entrat també en campanya és el polèmic director de cinema Michael Moore. "La revolta dels ganduls" és el títol del nou documental del realitzador, que ja es poden descarregar gratuïtament a través d'internet els ciutadans nord-americans i canadencs.

El film relata la campanya electoral paral·lela que va fer Moore en les anteriors eleccions presidencials, donant suport a l'aleshores candidat demòcrata John Kerry. Amb aquest documental, Moore anima els joves a votar el 4 de novembre i confia que els republicans no tornin a ocupar la Casa Blanca.
Anar al contingut