Imatge de "Teatral"
Imatge de "Teatral"

La coreografia, a "Teatral"

Demà, a les 22.05, el 33 emetrà un nou capítol de "Teatral", un programa que pretén homenatjar el teatre des de dins. Ho farà amb un seguiment des de la preparació fins a l'estrena de "L'art de la comèdia", al Teatre Nacional de Catalunya.

Actualitzat

La coreografia, el moviment en escena, és la gran protagonista d'aquest capítol. Cada vegada més, la coreografia, que generalment s'associa a la dansa, té un paper més destacat en el teatre de text. Seguint el treball d'Óscar Valsecchi, ajudant de direcció i moviment a "L'art de la comèdia", el programa assistirà a l'assaig de diverses escenes en què el moviment escènic té una gran importància.

A més, Pere Arquillué assistirà a una classe de moviment teatral i expressió corporal a l'Institut del Teatre i entrevistarà els coreògrafs Ferran Carvajal i Nuria Legarda. I com que la coreografia sovint va lligada a la música, Arquillué visitarà al Teatre Tívoli l'actriu Àngels Gonyalons per parlar de teatre musical. I després, amb el compositor Albert Guinovart, creador de partitures d'obres tan conegudes com "Mar i Cel", descobrirà els secrets de compondre per al teatre, el cinema o la televisió.

tv3.cat/teatral

Sant Joan Despí, 23 de juny del 2015

Anar al contingut