La consellera d'Economia, Lourdes Goicoechea, aplaudeix Barcina al Parlament navarrès. (Foto: EFE)
La consellera d'Economia, Lourdes Goicoechea, aplaudeix Barcina al Parlament navarrès. (Foto: EFE)
Pamplona

La comissió d'investigació del Parlament de Navarra demana la dimissió de Barcina i eleccions anticipades

La comissió d'investigació oberta pel Parlament navarrès per investigar l'actuació de la vicepresidenta del govern i consellera d'Economia, que hauria utilitzat el càrrec per obtenir informació fiscal confidencial, adverteix que, si les seves peticions no reben resposta, "es prendran les mesures pertinents per retornar la paraula a la ciutadania i posar fi a la crítica situació".

RedaccióActualitzat

Reprovació i petició de dimissió per a la presidenta de Navarra, Yolando Barcina. És el que diuen les conclusions de la comissió d'investigació oberta pel Parlament navarrès per investigar l'actuació de la vicepresidenta del govern i consellera d'Economia, que hauria utilitzat el càrrec per obtenir informació fiscal confidencial.

La comissió, que demana tant a Barcino com a la seva consellera "l'assumpció de responsabilitats", ha aprovat, també, demanar la convocatòria d'eleccions anticipades i adverteix que, si les seves peticions no reben resposta, "es prendran les mesures pertinents per retornar la paraula a la ciutadania i posar fi a la crítica situació".

Anar al contingut