Alícia Sánchez-Camacho participa en la suposada conversa de La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez (ACN)
Alícia Sánchez-Camacho participa en la suposada conversa de La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez (ACN)
Barcelona

La comissió del frau podrà escoltar a porta tancada el CD de La Camarga

El CD recull l'enregistrament de la suposada conversa entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez

RedaccióActualitzat

La comissió d'investigació sobre el frau fiscal podrà escoltar a porta tancada el CD del restaurant La Camarga, amb l'enregistrament de la suposada conversa entre la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez. La mesa del Parlament ha pres la decisió de permetre l'audició del CD de La Camarga després de fer les consultes als òrgans judicials corresponents.

El document sonor amb el suposat enregistrament el va lliurar a la comissió d'investigació el mateix fill gran de l'expresident Pujol quan va comparèixer el 23 de febrer passat. Només el secretari segon de la mesa, el popular Pere Calbó, s'ha oposat a aquesta decisió.

Ara, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, es posarà en contacte amb el president de la comissió del frau, David Fernàndez, per acordar el dia i l'hora que els diputats podran escoltar la gravació. Les dues protagonistes de la conversa, Alícia Sánchez-Camacho i Victoria Álvarez, han de comparèixer en la comissió d'investigació el 10 d'abril.

 

 

Anar al contingut