Sant Joan Despí

La cobertura de TDT de TVC arriba al 90 per cent de la població

Televisió de Catalunya posa en marxa una ampliació de la cobertura de TDT. Des d'ara fins a mitjans de gener entraran en funcionament 21 nous centres emissors, que permetran que l'accés al senyal digital de TVC s'estengui a més del 90% de la població de Catalunya. Amb aquesta ampliació de cobertura que ara s'executa, més de 50 poblacions, pertanyents a un total de 21 comarques, podran rebre el senyal de les emissions digitals de TVC.

Actualitzat
Els centres emissors que es posen marxa són els següents:

Calonge, cap de Vaquèira, Cubells, el Pont de Suert, Falset, Gandesa, la Cerdanya, Maçanet de Cabrenys, Molins de Rei, Montblanc, Montcada, Mur, Olot, Organyà, el pic de l'Orri, Puig-reig, Ripoll, Sant Celoni, Solsona, Tornafort i Vielha.

Aquests centres emissors se sumen als que ja estan operatius per emetre els canals digitals de TVC, i que són els que es relacionen a continuació:

Alpicat, Collredó, Collserola, Collsuspina, el Vendrell, Igualada, la Mussara, Montserrat, Rocacorba, Sant Pere de Ribes i els tretze centres integrats en el projecte El Maresme Digital (Alella, Arenys I, Arenys II, Argentona, Cabrils-Mataró, Caldes d'Estrac, Calella, Canet, Dosrius, Llavaneres, Òrrius, Sant Pol de Mar i Teià).
Anar al contingut