La CCMA suspèn la cobertura periodística sobre el terreny a Rússia

Una llei aprovada al Parlament rus posa en risc l'exercici del periodisme en general i també els corresponsals i enviats especials estrangers

Actualitzat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha decidit suspendre temporalment la cobertura periodística de la guerra d'Ucraïna que estava fent des de territori rus.

La decisió de TV3 i Catalunya Ràdio d'abandonar Rússia s'ha pres després que la cambra baixa del Parlament d'aquest país hagi aprovat aquest divendres un projecte de llei que preveu penes de fins a 15 anys de presó per a qui difongui notícies que es considerin falses sobre el seu exèrcit. Aquest nou marc legislatiu posa en risc l'exercici del periodisme en general i també els corresponsals i enviats especials estrangers.

Mitjans com la BBC britànica han anunciat també avui mesures similars amb l'objectiu de protegir els seus professionals. La CCMA continuarà donant cobertura contínua a la invasió a Ucraïna a través dels seus diferents equips tant a la resta de països del món com a Catalunya.

ARXIVAT A:
TelevisióUcraïnaRússia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut