Barcelona

"La catosfera literària", del blog d'internet al text imprès

Els blogs a internet estan trencant les barreres de la literatura i obren les portes a una nova manera d'escriure i llegir. Amb aquesta certesa, l'editorial Cossetània acaba de publicar "La catosfera literària", la primera antologia de blogs en català que reuneix cent autors. Cent autors que han volgut que les seves creacions literàries als blogs d'internet apareguin en un text imprès. Els autors que apareixen a "La catosfera literària", que han passat per un filtre de qualitat, tenen entre 19 i 65 anys i el 35% són dones.

Actualitzat
Avui ha arribat a les llibreries "La catosfera literària", editat per Cossetània, una antologia amb cent textos procedents de blogs literaris, amb pròleg de Biel Mesquida. La idea de passar al paper les anotacions literàries de bloguers catalans a internet va néixer a les Jornades de la Catosfera de Granollers, celebrades a finals del mes gener. La resposta a la crida de Granollers es va concretar en 140 apunts, dels quals se'n van seleccionar un centenar.

Entre el centenar d'apunts seleccionats s'hi troben blogs ben coneguts com ara L'home dibuixat de Xavier Caballé, La panxa del bou de Júlia Costa o Entrellum de Toni Ibáñez, així com d'altres més recents com Tirant al cap de Joan Carles Girbés o Tinta Xinesa de Biel Barnils.
Anar al contingut