El torero David Fandila en una corrida aquest dissabte a Santander. (Foto: EFE)
La prohibició de les corrides entrarà en vigor a principis del 2012. (Foto: EFE)
Barcelona

La Catalunya lliure de toros fa la volta al món en una setmana plena d'incendis i un nou sinistre

Heu estat tota la setmana allunyats de l'actualitat i dedicats únicament i exclusivament a vosaltres mateixos, a la família, als amics o a relaxar-vos? Esteu de vacances i completament desconnectats de la realitat? El 3cat24 us ofereix la possibilitat, i en tan sols una notícia, de posar-vos al dia del que ha passat al món durant l'última setmana. Un resum de la informació que heu de saber d'una manera senzilla i ràpida.

Actualitzat
Dijous, 29 de juliol

Aprovada la reforma laboral gràcies a l'abstenció de CiU i PNB

El PSOE tira endavant la reforma laboral amb l'abstenció de PNB i CiU. Les empreses podran acomiadar amb una indemnització de 20 dies quan tinguin o prevegin pèrdues o una disminució persistent d'ingressos.

Tempestes arreu del territori que descarreguen fins a 64 litres per metre quadrat

Una forta tempesta ha travessat Catalunya les últimes hores i ha superat, en alguns punts, els 60 litres per metre quadrat en menys de mitja hora. El desbordament de la riera d'Arenys, entre les conseqüències dels aiguats.

El Barça derrota amb solvència el Valerenga noruec en el primer amistós de la pretemporada

El Barça, sense molts dels seus jugadors titulars, passa amb nota el primer amistós de la temporada. A Oslo, l'equip de Guardiola ha golejat el Valerenga noruec per 2 a 4. Víctor Sánchez ha marcat el primer gol de l'era Rosell.

Divendres, 30 de juliol

El metro arriba al Carmel

El metro arriba al Carmel cinc anys després de l'enfonsament del túnel de prolongació de la línia 5 i d'anys de reivindicacions dels veïns. Les tres noves estacions milloren la comunicació d'un barri històricament aïllat de Barcelona.

L'atropellament de Castelldefels s'explica per la imprudència de les víctimes

La jutge arxiva el cas de l'atropellament de tren a Castelldefels la nit de Sant Joan: conclou que la mort de les 12 persones va ser per una temeritat de les víctimes.

CiU treu 11 punts al PSC


S'ha ampliat la diferència en intenció de vot entre PSC i CiU. L'últim baròmetre que hem sabut diu que els nacionalistes guanyarien amb més d'11 punts per sobre dels socialistes en les eleccions al Parlament. En unes generals, empatarien per primera vegada amb el PSC. I també per primer cop, el president Montilla suspèn en la valoració dels líders polítics. Les dades se saben pocs dies després que el baròmetre de l'Ajuntament de Barcelona també recull una davallada del PSC.

Zubi aposta pel planter

Andoni Zubizarreta l'han presentat aquest divendres de forma oficial com a nou director tècnic del futbol professional del Barça. L'exporter insisteix que l'Arsenal no vol negociar per Cesc i que les alternatives són al planter.

Dissabte, 31 de juliol

Corbacho amenaça de retirar les prestacions als aturats que no acceptin una oferta de feina

El Ministeri de Treball estudia retirar les prestacions als aturats que rebutgin ofertes de feina o per reciclar-se. Així ho ha afirmat el ministre Celestino Corbacho en una entrevista a TV3 en què també reconeix que les xifres de l'atur trigaran a recuperar-se.

Els pèrits de la investigació de l'accident del Tibidabo sospiten que El Pèndol estava mal instal·lat

Continua la investigació per descobrir les causes que van provocar el tràgic accident del Tibidabo, en què va morir una noia i tres joves més van resultar ferits. Els pèrits encarregats de la investigació sospiten que El Pèndol estava mal instal·lat i que els ancoratges estaven rovellats.

Diumenge, 1 d'agost

Antoni Castells no formarà part de les llistes del PSC a les eleccions al Parlament

El conseller Castells anuncia que no anirà a les llistes del PSC a les eleccions de la tardor, i es mostra molest amb l'actitud del partit davant del PSOE, sobretot després de la sentència de l'Estatut. El PSC respecta el que qualifica de decisió personal i diu que hi continua comptant. Des del partit també han defensat la seva relació amb el PSOE malgrat els "inconvenients". CiU ha aprofitat la nova polèmica per convidar els socialistes catalans a confiar en el seu projecte.

Adéu descafeïnat a les bombes de dispersió


Entra en vigor el tractat internacional que prohibeix les bombes de dispersió. Països que les utilitzen, com els Estats Units, Israel, Rússia i la Xina, encara no l'han ratificat.

I la nostra selecció...


Defensa no paga factures en català

Si fa uns dies vam veure el mapa complet de l'univers, ara ens aturem a Mart

Els trivials del 3cat24 ja tenen un sostre

Coneix les conseqüències del mal ús dels aires condicionats


30 municipis catalans tenen problemes de cobertura mòbil

El Meu3cat24 busca amb l'ajuda dels nostres usuaris els punts negres de la xarxa viària catalana

100 milions de perfils del Facebook, al descobert

Aprovat un derivat del cànnabis per tractar l'esclerosi múltiple

El metro arriba al Carmel... cinc anys després de l'esvoranc

Els fans catalans d'Apple ja poden gaudir del seu nou "gadget" telefònic

Israel, Palestina i Jordània deixen de banda els seus conflictes en pro de Jerusalem

Torna enrere
Anar al contingut