Perpinyà

La Catalunya del Nord ja veu TV3 només per la TDT

La plana del Rosselló, a la Catalunya del Nord, ja rep des d'ahir els diferents canals de TV3 en digital gràcies a l'adaptació a la TDT que ha fet la Generalitat del repetidor del pic de les Salines. La presentació pública l'ha fet aquest matí el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, a Perpinyà el dia abans que hi hagi la definitiva apagada analògica a tot el país. La Generalitat respon d'aquesta manera a la gran demanda social de les comarques de la Catalunya Nord per continuar rebent els canals de Televisió de Catalunya, que ja arribava a través del sistema analògic. La torre de Collserola deixarà d'emetre a partir de demà la televisió analògica. D'aquesta manera, es completarà el pas a la televisió digital.

Actualitzat
El conseller Tresserras ha dit que l'adaptació a la TDT de tots els diferents canals de TV3 en digital a Perpinyà era un "acte de legitimitat", ja que les mateixes autoritats de la Catalunya Nord hi han donat suport en entendre que "contribueix a l'interès general".

Gràcies a l'actuació de la Generalitat, els canals catalans en TDT es poden veure a tota la plana del Rosselló i a l'Alta Cerdanya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut