Anna Navarro (Twitter)

La catalana Anna Navarro, escollida la dona més influent en l'àmbit de la tecnologia

L'olotina, que lidera un equip de més de 200 persones des de Silicon Valley, ha estat guardonada per la revista Analytics Insight

ACN Actualitzat
TEMA:
Dones i ciència

La catalana Anna Navarro ha estat escollida la dona més influent del món en l'àmbit de la tecnologia el 2020, segons la publicació Analytics Insight. La revista especialitzada en informació sobre el sector tecnològic i l'anàlisi del big data ha premiat la vicepresidenta de NetApp, l'empresa número 1 a escala global en emmagatzematge de dades i amb seu a Silicon Valley.

El portal Exteriors.cat ho ha anunciat aquest dilluns explicant que l'executiva ha rebut la distinció per la seva "trajectòria professional, la contribució a l'enginyeria global i per visualitzar la dona en l'àmbit de la tecnologia".
 

Lideratge d'arrels olotines

La revista li dedica una portada i una entrevista i, a més, també inclou una llista amb una desena de dones influents al món.

"Hi ha moltíssimes dones arreu del món i de diversos àmbits professionals que també mereixen aquesta distinció, però m'ha tocat a mi i em sento molt emocionada", ha declarat Anna Navarro (Anna N. Shlegel és el seu nom professional) a Exteriors.cat.

L'executiva d'Olot és la cap de Women in Technology juntament amb diverses directives més, i està especialitzada en estratègies de contingut i globalització dins el sector tecnològic.

 

Actualment és la vicepresidenta de NetApp i lidera un equip format per dos-cents professionals, des d'enginyers fins a escriptors tècnics, passant per comunicadors.

ARXIVAT A:
Dones i ciència Tecnologia

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut