Barça

La casa de Sandro Rosell va ser tirotejada aquest Nadal, segons l'"Efectivament"

Segons va explicar el programa "Efectivament", del canal Esport3, la casa de Sandro Rosell va ser tirotejada pels volts de Nadal. Aquests fets es correspondrien a les "amenaces i atacs que hem patit en silenci" esmentats per l'expresident del Barça durant la compareixença en què va raonar la dimissió.

Actualitzat

Segons va explicar el programa "Efectivament", del canal Esport3, la casa de Sandro Rosell va ser tirotejada pels volts de Nadal. Aquests fets es correspondrien amb les "amenaces i atacs que hem patit en silenci" esmentats per l'expresident del Barça durant la compareixença en què va raonar la dimissió. Mentre que els Mossos d'Esquadra han declarat aquest divendres que no tenen constància que l'expresident del F. C.  Barcelona i el seu entorn familiar hagin presentat cap denúncia per amenaces o agressions, la família n'ha fet pública una interposada per la dona de l'expresident del Barça.

Segons l'informe dels Mossos d'Esquadra, l'agressor va disparar fins a cinc projectils contra el domicili de Rosell. I, fins i tot, un dels balins va travessar el vidre de la porteria. L'atac, que va passar uns minuts més tard de les 3 de la matinada, va quedar enregistrat en la càmera de seguretat de l'habitatge. No és aquesta, però, l'única denúncia. N'hi ha fins a vuit més. També els seus pares van ser objecte d'amenaces, amb trucades anònimes durant la nit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut