La nova capçalera ja ha sortit a la venda.
La nova capçalera ja ha sortit a la venda.
Barcelona

La capçalera de l'històric diari "Avui" s'uneix a partir d'aquest diumenge amb la d"El Punt" i passa a dir-se "El Punt Avui"

"El Punt Avui" és la nova capçalera del grup Hermes, que ja està a la venda. La unió dels dos diaris s'ha fet per estalviar costos i no doblar esforços. L'estructura del diari serà similar a la de fins ara. La novetat arribarà a mitjans d'agost quan es posi a la venda de manera independent "El9", un diari esportiu que substituirà el suplement.

Actualitzat
"El Punt Avui" elimina les edicions comarcals, tot i que mantindrà l'edició de les comarques gironines, d'on és originari "El Punt". Tot i la unió de les dues capçaleres, els lectors notaran poc el canvi ja que la fusió s'ha fet de manera gradual. A més, totes dues edicions ja compartien continguts.

Segons el darrer Baròmetre de la Comunicació, les dues edicions sumaven 295.000 lectors, una xifra que, si es manté ara amb una sola capçalera, convertiria el rotatiu en el tercer diari més llegit, per darrere de "La Vanguardia" i "El Periódico".
Anar al contingut