Girona

La canalla dels Minyons s'espanta i deixa la colla a les portes de repetir la fita del 3 de 10

Diada castellera a Girona amb motiu de les festes de Sant Narcís amb moltes expectatives i un gran desencís, especialment pels Minyons de Terrassa, que havien centrat tots els seus esforços en l'ambiciosa construcció del 3 de 10. L'han enfilat sense problemes fins a dosos però la canalla, davant la magnitud del castell, s'ha espantat. La prova que els Minyons podien repetir una fita inèdita des de fa 11 anys, quan ells mateixos el van descarregar, és que la colla malva han desfet el camí fet sense problemes.

RedaccióActualitzat
La plaça del Vi de Girona estava aquest diumenge preparada per veure grans castells, com passa habitualment per Sant Narcís, i la colla dels Minyons de Terrassa prometia una gran exhibició amb un ambiciós programa que encetaven, ni més ni menys, que amb el 3 de 10 amb folre i manilles, el castell més alt que s'ha construït mai. De fet, només la colla terrasenca ha aconseguit carregar i descarregar aquest castell en dues ocasions, l'última, fa 11 anys.

L'estructura era molt sòlida, però, finalment, la canalla s'ha fet enrere i ha decebut una plaça del Vi plena de gom a gom. Posteriorment, els Minyons han fet un 5 de 9, però no l'han pogut arribar a carregar. Finalment s'han hagut d'acontentar amb un 4 de 8 i un 2 de 8.

En la jornada també han participat els Marrecs de Salt, que actuaven d'amfitrions perquè Girona no té colla, i els Capgrossos de Mataró.

Els mataronins han firmat una molt bona actuació, amb dos castells de nou, el 4 de 9 amb folre i el 3 de 9. També han completat un 2 de 8 amb folre.

I molt bona exhibició també dels de Salt, que han aconseguit un 5 de 7, un 4 de 8 i un 2 de 7.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut