València

La Campus Party de València arrenca amb els 5 gigabytes a ple rendiment

Tret de sortida a la Campus Party, que aquesta mitjanit ha inaugurat l'onzena edició. Centenars de joves, arribats de tot l'Estat, han instal·lat els seus ordinadors i consoles a la Fira de València, on per tercer any consecutiu se celebra aquesta trobada relacionada amb l'oci digital i les noves tecnologies. Es calcula que, fins diumenge, passaran per la Campus Party més de 6.000 persones en la que serà, segons els seus organitzadors, una de les edicions més completes. Una de les principals novetats és que tots els participants podran navegar per internet a una velocitat de 5 gigabytes. També, per primera vegada aquest any, s'han organitzat competicions de videojocs a través de telèfon mòbil.

Actualitzat
La Campus Party ha omplert de cables i ordinadors 12.000 metres quadrats. A banda de gaudir d'una velocitat de connexió a internet de 5 GB, els participants a la festa de l'electrònica poden gaudir d'invents com l'últim robot del professor coreà Jun Ho Oh, un humanoide anomenat Hubo, que ha agafat les faccions d'Albert Einstein.

Un altre dels atractius són els jocs de simulació de vol, que ensenyen autèntics pilots d'Eurofighter. Una mostra de la vitalitat del món d'internet és la xifra d'assistents a la Campus Party valenciana. Fa deu anys, a la primera convocatòria, hi havia 250 joves. Ara s'han multiplicat per 30.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut