Foto del sol. Autora: Eva Gimeno.
Foto del Sol. Autora: Eva Gimeno.

La calor arribarà a mitjans de la setmana que ve

Actualitzat
A poc a poc es confirma que la calor arribarà amb els primers dies de juny. S'obrirà la porta, just per deixar entrar la calor sense excessos, sembla que com a mínim fins a mitjans de juny.

Farem fora, una vegada per totes, aquest desgavell d'armari en què cada matí és un suplici escollir la roba. Ja no hi haurà més dubtes, i fins i tot podrem atrevir-nos amb peces de roba i calçat més obertes sense perill d'arreplegar un bon refredat.

La calor arribarà amb majúscules a partir de mitjans de la setmana que ve; és a dir, a partir del 5 de juny. A partir d'aquesta data i durant la resta de setmana, les màximes es mouran per sobre dels 25 ºC arreu i les més altes tocaran o superaran lleugerament els 30 ºC. I si mirem més enllà, fins a mitjans de juny, de calor, en farà, però en principi sense grans calorades ni estridències. També val la pena dir que els ruixats de tarda, més normals en aquesta època, es mantindran durant les tardes al Pirineu.

Els detalls del dia a dia, com sempre, els trobareu a la previsió de dia. I, pel que fa a la calor de l'estiu, sembla que serà suportable, sense gran onades de calor.
Anar al contingut