Barcelona

La Caixa farà fixos 900 treballadors abans de final d'any

La Caixa farà fixos 900 treballadors de la seva plantilla abans de final d'any. Serà una de les primeres grans empreses que adopti aquesta mesura des que govern, sindicats i patronal van acordar la reforma del mercat laboral. Per als treballadors és una bona notícia, però també per a La Caixa, perquè és beneficiarà d'importants incentius fiscals.

Actualitzat
La Caixa ha comunicat als representants sindicals la decisió, adoptada a proposta de CCOO, el sindicat majoritari en aquesta entitat, que, de la seva banda, ha xifrat en set-cents el nombre de treballadors temporals que passaran a fixos.

Aquesta mesura està d'acord amb l'Acord per a l'Ocupació signat pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero amb les patronals i amb la UGT i CCOO.

A més, l'entitat d'estalvi també ha acceptat que a partir de l'1 de setembre que ve totes les contractacions que realitzi siguin de personal fix, després d'un període de prova de nou mesos i no d'un any, com fins ara. Fins ara, La Caixa contractava el personal per un any i quan finalitzava aquest període de prova un mínim del 80% havia de passar a ser fix d'acord amb els compromisos adquirits amb els representants sindicals.
Anar al contingut