La companyia compta amb uns 130 establiments a Espanya, França i Andorra

La cadena de menjar preparat Nostrum entra en concurs de creditors

Actualitzat

La cadena de menjar preparat Nostrum ha demanat entrar en concurs de creditors en no poder refinançar el deute de 10 milions d'euros que té amb una desena d'entitats, per la impossibilitat d'arribar a un acord amb un dels creditors.

Segons ha comunicat la matriu de la cadena (Home Meal) al Mercat Alternatiu Borsari, on cotitzava, el seu consell d'administració ha decidit cessar també el fundador i president de la companyia, Quirze Salomó.

 

 

L'empresa assegura que seguirà negociant per mirar d'arribar a un acord total que permeti recuperar l'estabilitat financera.

Nostrum ja havia presentat una sol·licitud de preconcurs de creditors a l'octubre passat, quan es van constatar les seves dificultats per refinançar el seu deute.

Una situació a la qual va arribar després d'una forta i ràpida expansió que va passar fins i tot per l'intent d'aixecar capital mitjançant l'emissió d'una criptomoneda pròpia.

 

 

Amb una facturació de poc més de 15 milions d'euros, l'any 2017 va elevar les seves pèrdues fins a gairebé 3,5 milions d'euros.

La companyia compta amb uns 130 establiments. La major part són a Espanya, tot i que també està present a França i Andorra.

ARXIVAT A:
Economia de butxaca
Anar al contingut