L'aeroport de Lleida-Alguaire envoltat per la boira
L'aeroport de Lleida-Alguaire envoltat per la boira
Lleida

La boira torna a deixar sense vols britànics l'aeroport d'Alguaire

La boira ha afectat 900 passatgers, alguns dels quals no han rebut la notificació de la cancel·lació del vol

Actualitzat

La boira ha obligat a cancel·lar cinc vols que havien d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire per segona setmana consecutiva. Els avions procedien de Londres, Birmingham, Manchester i Bristol, i s'han tornat a desviar a Reus.

Aquests vols xàrter porten esquiadors britànics que passen una setmana a l'Alt Pirineu i Andorra. La cancel·lació ha afectat els 900 passatgers que han estat esquiant aquesta setmana i un nombre semblant que arribaven.

 

Notícia relacionada: La temporada a l'aeroport d'Alguaire torna a començar amb boira

 

Només el primer cap de setmana, el del 16 de desembre, van arribar els vols procedents d'Anglaterra a l'aeroport lleidatà. Està previst que el 3 de febrer arribin vols provinents de Suècia i s'espera que el dia de Reis puguin aterrar els vols fins ara desviats a Reus per la boira.

 

 

Alguns passatgers que volaven des de Lleida a Londres no han rebut la notificació de la cancel·lació del vol i no han pogut utilitzar el transport alternatiu que la companyia posa d'Alguaire a Reus.

Ha estat el cas de David Ruiz, lleidatà que viu a Londres. Ha arribat aquest diumenge a l'aeroport d'Alguaire i s'ha assabentat que el vol estava cancel·lat i que no era a temps d'agafar el transport alternatiu fins a l'aeroport de Reus.

"Aquí, els mateixos usuaris estem buscant les nostres alternatives. Jo estic pensant si marxar en tren a Saragossa i volar aquesta tarda des d'allà o esperar aquí el vol de Palma i connectar des d'allà amb Londres."

Un altre ha estat el cas de Mercè Cortina, que viatjava a Londres-Stansted amb la família. Ha reconegut que ella sí que havia rebut la notificació de la companyia, però tard.

"La vam rebre ahir a les nou del vespre. Nosaltres tenim un bebè, i en aquella hora ja dormim."

ARXIVAT A:
AeroportsCatalunya
Anar al contingut