Barcelona

La biografia més exhaustiva sobre Elvis Presley arriba a les llibreries

Una editorial de Barcelona, Global Rhythm, està a punt d'editar la biografia més important que s'ha escrit mai del rei del rock, Elvis Presley. Es tracta d'un treball molt complet i exhaustiu que, en dos volums, explica la trajectòria d'Elvis fins al cim, però també el procés de decadència que el va portar fins als inferns.

Actualitzat

L'editorial Global Rhythm, creada fa tres anys per Julián Viñuales i especialitzada en música, té la seu en un principal de l'Eixample de Barcelona, on l'editor viu i treballa. L'aventura va començar el 2005, amb la biografia de Bob Dylan. Era un dels llibres de l'any, però Julián Viñuales no tenia els diners per aconseguir-ne els drets en català i castellà.

Finalment, però, va decidir assumir un gran risc i, doblant la millor oferta d'un gran grup editorial, va aconseguir el seu propòsit: un gran ressò mediàtic. Tres anys després, Global Rhythm ja té un extens catàleg amb títols molt selectes.

L'últim llibre és la gran biografia d'Elvis Presley en dos volums: "El último tren a Memphys" i "Amores que matan". El treball narra amb tota mena de detalls la llum i l'ombra del cantant i, segons Bob Dylan, anul·la tot el que s'ha escrit sobre Elvis Presley fins ara.

Anar al contingut