La selecció fa el passadís a Robert Martínez pels seus 45 anys (EFE)
Mundial

La Bèlgica de Robert Martínez i l'Anglaterra de Gareth Southgate es juguen el bronze del Mundial

S'enfronten Kane ("pichichi" del campionat amb 6 gols) davant del seu perseguidor, Lukaku (4). Aquesta tarda a les 16.00

Actualitzat

Les seleccions d'Anglaterra i Bèlgica s'enfronten per segona vegada en aquest Mundial de Rússia, avui a l'estadi de Krestovsky. La primera trobada, en primera fase, se la va emportar Bèlgica, que va guanyar per la mínima, gràcies a Adnan Januzaj.

Tant els Red Devils, eliminant el Japó i Brasil, com els belgues, eliminant Colòmbia i Suècia van aconseguir passar a les semifinals del Mundial, on van acabar caient davant França i Croàcia, respectivament. Després del cop que va suposar per a tots dos equips caure en semifinals, els seus respectius seleccionadors, Robert Martínez i Gareth Southgate, van deixar clar que els fa il·lusió ser tercers al podi de Rússia 2018.

Bèlgica no era semifinalista des de Mèxic 1986 i Anglaterra, des d'Itàlia 1990. Si guanya Bèlgica serà la millor classificació de la seva història; si ho fa Anglaterra, suposaria la seva millor classificació després de la del Mundial 1966, que va guanyar.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut