Rhodes s'ha reunit amb Pedro Sánchez per parlar de la llei per protegir els menors davant els abusos sexuals
Rhodes s'ha reunit amb Pedro Sánchez per parlar de la llei per protegir els menors davant els abusos sexuals

La batalla de James Rhodes contra la pederàstia arriba a La Moncloa

El pianista s'ha reunit amb Pedro Sánchez per parlar de la petició de reformar la llei per protegir els menors davant els abusos sexuals

RedaccióActualitzat

El pianista James Rhodes i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'han reunit aquest divendres per parlar sobre la petició del músic de reformar la llei per protegir els menors davant els abusos sexuals.

Rhodes ha valorat molt positivament la reunió, en què també han assistit la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i el director general de Save the Children, Andrés Conde, i ha explicat al seu compte de Twitter que començaran a "treballar en aquesta matèria tan summament important" al mes de setembre, moment en què es tornarà a reunir amb l'actual president del govern.

"El president m'ha donat la seva paraula que al setembre deixarem de parlar per passar a l'acció. Espero que això sigui el punt de partida d'alguna cosa realment prometedora."

A més, el pianista ha posat èmfasi que farà tot el que estigui al seu abast per "coordinar el canvi a llarg termini en tot allò relacionat a garantir la protecció de la infància".

La carta de James Rhodes

La reunió ha sorgit arran d'una carta que Rhodes ha publicat avui al diari "El País" dirigida a Sánchez, on suggeria l'aprovació de canvis legals per protegir els menors davant dels pederastes.

"Vull que aprovi una nova llei que acabi amb la violència contra els menors i adolescents, i que se centri especialment en les mesures preventives. El més urgent és una formació obligatòria, uns protocols i una reforma profunda del procés judicial perquè en els casos d'abús sexual infantil es respectin de veritat els drets del nen i també les seves necessitats particulars."

El pianista apunta que el president del govern és "l'única persona que pot canviar les coses de veritat ara mateix" i explica també en la carta la seva experiència personal, ja que durant la seva infància va ser víctima d'abusos sexuals:

"He acceptat que mai es faci justícia pel que em va passar (el meu violador va morir abans del judici). Però també m'he promès a mi mateix que si alguna vegada tenia davant meu un altaveu, per petit que fos, l'utilitzaria per parlar del tema."

La resposta de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez s'ha referit a la carta en la seva compareixença en el Consell de Ministres, on ha apuntat que "es poden fer moltes coses en benefici dels més dèbils i aquest govern les farà".

ARXIVAT A:
Pedro SánchezPederàstia
Anar al contingut