Alegria de l'equip de la cocteleria Paradiso després de ser distingits als premis "The World's 50 Best Bars" (ACN/Guillem Roset)
Alegria de l'equip de la cocteleria Paradiso després de ser distingits als premis "The World's 50 Best Bars" (ACN/Guillem Roset)

La barcelonina Paradiso, escollida millor cocteleria del món als Premis 50 Best Bars

Sips i Two Schmucks, també de Barcelona, també han estat distingides en la gala dels 50 millors bars del món

RedaccióActualitzat

La cocteleria barcelonina Paradiso ha estat escollida el millor bar del món en la gala dels Premis The World's 50 Best Bars, que s'ha celebrat aquest dimarts al vespre a Barcelona.

L'any passat, l'establiment del Born va quedar en la tercera posició d'aquests premis. És la primera vegada que un bar que no és de Nova York ni de Londres, les capitals històriques de la cocteleria, s'imposa en aquests guardons.

L'organització destaca que la cocteleria fundada per Giacomo Gianotti i Margarita Sader combina "tècnica, precisió i creativitat", elements que uneix amb "un infrangible sentit de la diversió". Els protagonistes del Paradiso són, segons The World's 50 Best Bars, els "còctels meticulosament elaborats i servits en vasos extravagants".

La cocteleria Paradiso de Barcelona
La cocteleria Paradiso de Barcelona (The World's 50 Best Bars)

Així ha celebrat el premi l'equip de la cocteleria barcelonina en la gala que s'ha fet a la cúpula de les Arenes:


L'alegria ha continuat quan, després de la gala, l'equip ha arribat a l'establiment:


Dues cocteleries barcelonines més en el top 10

El Paradiso ha superat l'establiment londinenc Tayer + Elementary, que ha repetit la segona posició del 2021.

Completa el podi el Sips, també de Barcelona, que ha quedat en tercera posició. El local de l'Eixample barceloní ha passat en un any de la posició 37 a la tercera.

L'organització destaca que els fundadors del Sips, Simone Caporale i Marc Alvarez, han creat un espai on "se serveixen còctels espectaculars en una elaborada cristalleria que està causant sensació arreu del món".

L'equip de Sips recull el premi com a tercera millor cocteleria del món
L'equip de Sips recull el premi com a tercera millor cocteleria del món (ACN/Guillem Roset)


I un altre establiment barceloní, el Two Schmucks, se situa en setena posició. La cocteleria del Raval l'any passat va quedar en onzena posició.

La cocteleria Two Schmucks, situada al Raval de Barcelona
La cocteleria Two Schmucks, situada al Raval de Barcelona (Facebook Two Schmucks)


L'any passat, aquestes mateixes tres cocteleries de Barcelona ja van formar part de la llista dels 50 millors bars del món: Paradiso va quedar en la 3a posició, Two Schmucks a l'11a i el Sips a la 37a.

La presència estatal entre els 50 millors bars del món la completa el madrileny Salmon Guru, que ha quedat en quinzena posició.

La cocteleria Salmon Guru de Madrid
La cocteleria Salmon Guru de Madrid (Europa Press)


Un rànquing amb 50 bars de 26 ciutats diferents

Barcelona ha acollit aquest dimarts la gala dels Premis The World's 50 Best Bars, que guardona anualment els millors establiments de còctels del món. La catorzena edició del rànquing s'ha celebrat per primera vegada fora de Londres.

En l'edició de 2022, la llista inclou bars de 26 ciutats diferents, amb 14 establiments que entren al rànquing respecte a l'any passat.

Nova York és la ciutat amb més locals a la llista, un total de sis. D'aquests, dos estan en el top 10: Double Chicken Please en la sisena posició i Katana Kitten en la novena.

Més de 650 experts en begudes de 28 regions diferents elaboren el rànquing: cada votant emet set vots, basats en les millors experiències de bar que han viscut en els 18 mesos previs. Els votants es mantenen en l'anonimat i el vot és confidencial.

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut