Operaris canvien un senyal de 80 per un de 120 aquesta setmana a l'autopista del Maresme.
Operaris canvien un senyal de 80 per un de 120 aquesta setmana a l'autopista del Maresme.
Barcelona

La B-20, la B-22 i la C-16 deixen de ser zona 80

La B-20, la B-22 i la C-16 han deixat de ser zona 80. S'adapten així al nou mapa de la velocitat dissenyat per la Conselleria d'Interior. Ja s'hi pot circular a un límit de 90 i 100 quilòmetres per hora, segons la via. Amb aquests canvis es tanca la quarta fase del pla, que estarà completament enllestit a principis de la setmana que ve.

Actualitzat
A l'autovia B-20, al tram de la pota nord entre el Nus de la Trinitat i Montgat, s'hi pot circular a 100 quilòmetres per hora, excepte als túnels de Santa Coloma de Gramenet i Montgat, on es manté el límit dels 80.

A la B-22, entre el Prat de Llobregat i la terminal 1 de l'aeroport, la velocitat màxima també s'apuja fins als 100 quilòmetres per hora.

I, a la C-16, des del peatge de la Floresta fins a la boca nord dels túnels de Vallvidrera, es passa a una velocitat màxima de 90 quilòmetres per hora, però a l'interior del túnel es manté el límit dels 80.

Aquesta és la quarta fase del pla del govern per suprimir la zona 80 als accessos de Barcelona i que estarà enllestit a principis de la setmana vinent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut