Responsables i artistes del Danseu Festival, mostren el cartell de l'edició després de presentar-ne els continguts. Divendres 31 de juliol de 2…
Responsables i artistes del Danseu Festival, mostren el cartell de l'edició després de presentar-ne els continguts. Divendres 31 de juliol de 2020 (HORITZONTAL)

La 8a edició del Danseu Festival se celebrarà del 4 al 6 de setembre a Les Piles de Gaià

Actualitzat

ACN Barcelona.-La dansa tornarà per vuitè any consecutiu a Les Piles de Gaià (Conca de Barberà) amb el Danseu Festival. Degut a les restriccions per la covid-19 l'esdeveniment es concentra entre el 4 i el 6 de desembre amb espectacles al carrer, tot i que tindrà accions paral·leles al larg d'aquest any i el vinent. Participaran al festival Dansinvitro, Creamoviment, Sound de secà, Labuena Compañía, Tombs Creatius, Joan Català, Las dueñas del balón, Marie Gyselbrecht, Daniel Abreu, La Tristura, IN-motus, Magí Serra i Anamaria Klajn?¿ek i Métrica Bárbara, les dues últimes en el marc del programa de suport a la creació de Fira Tàrrega. L'espectacle 'Conrear' és un dels destacats, una coproducció amb Creamoviment en què participen joves d'entre 12 i 16 anys.

Anar al contingut